Links voor Collegium Vocale Zaandam

Op deze pagina vindt u links die voor Collegium Vocale Zaandam (ook aanwezig op CVZ op Facebook Facebook!) interessant zijn, en mogelijk dus ook voor u als belangstellende.

De Johann Sebastian Bach home pagina
Symphonie Atlantique Symphonie Atlantique, van 2014 tot medio 2015 het vaste begeleidingsorkest van Collegium Vocale Zaandam
Het barokensemble "Eik en Linde", van 2002 tot 2013 het vaste begeleidingsorkest van Collegium Vocale Zaandam
Informatie over de Bullekerk in Zaandam waar alle cantates en de carols worden uitgevoerd.
De Bach Cantatas Website, met erg veel informatie, inclusief alle koorpartituren in PDF formaat. Deze site bevat ook een internationale Bach-agenda met een speciaal deel voor Nederland.
De website van Eduard van Hengel, met (o.a.) uitgebreide informatie over Bach-cantates, zoals een catalogus met veel gegevens, een agenda en besprekingen.
De Nederlandse Bach-agenda
Een Koreaanse site met (na enig zoekwerk) naast de cantates ook de meeste andere werken van J.S. Bach in PDF formaat beschikbaar voor download.
Een webwinkel met uitsluitend muziek van J.S. Bach.
Stichting De Muziekkamer biedt een Zaans podium aan toptalenten (bijna of pas afgestudeerd). Concerten vinden plaats in de Verkadezaal van FluXus, tegenover de Bullekerk.
Het Platform Klassieke Koren Zaanstad, een overlegorgaan tussen de klassieke koren met o.a. een gemeenschappelijke agenda.